Verizon Moto X nyní získává aktualizaci Android 4.4 KitKat

těsně po spuštění Nexus 5 1. listopadu, společnost Motorola učinila tiskovou zprávu apelovala jednotlivce Moto X, že budou první, kdo získal Android 4.4 Kitkat. Aktualizace. Abych byl upřímný, nebrali jsme tuto jistotu to vážně, protože jsme věřili, že žádné jiné zařízení by Kitkat nedostalo, dokud ji nedostane starší sestava Nexus. K překvapení jednotlivců Moto X a k šoku mnoha majitelů Nexus 4, 7 a 10, Motorola si zaslíbil svůj slib. Viděl jsem, jak někteří jednotlivci Nexus kňučí na Googlu za to, že nejprve neposlali OTA do svého zařízení.

Varianta zařízení Verizon nyní získává nejnovější verzi Androidu s veškerou jeho čerstvostí a vůní. Jednotlivci dostávají oznámení o aktualizaci OTA a mnoho z nich ji již popadlo. Níže můžete vidět snímek obrazovky ukazující novou aktualizaci, která se stahuje na Verizon Nexus 4.

Není pochyb o tom, že upgrade KitKat je chutná pochoutka, protože přináší spoustu nových funkcí a vylepšení. Po aktualizaci Moto X pomocí Android 4.4 OTA si všimnete následujících nových funkcí:

Nový vylepšený telefonní vytáčení s funkcí vyhledávání kontaktu.

Nové nástroje pro úpravu obrázků v aplikaci galerie.

Aplikace All New Hangouts s integrací SMS.

Nová klávesnice Google s pulzující funkcí emoji.

Ovládejte zaměření a expozice v aplikaci CAM tažením prstu.

Restyled Stav a navigační pruhy.

Pohlcující režim na celé obrazovce.

Vylepšená funkce spravování bez dotyku.

Mnoho dalších…

Pokud jde o posouvání aktualizace na další variace Moto X, společnost říká, že se těžko snaží aktualizovat velmi brzy. Na oficiálním blogu Motorola najdete mnohem více podrobností o oficiální tiskové zprávě a dalších aktualizacích.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post