Stáhněte si a také nastavte Android 2.3.6 Gingerbread (GRK39F) na Nexus One [How to Tutorial]

Prakticky zastaralý Google Nexus One – předchůdce Google Nexus S – má drobnou aktualizaci svého operačního systému . Google začal zavádět Android 2.3.6 Perbread (sestavení: GRK39F) pro něj a také vás provedeme, jak přesně můžete tuto aktualizaci nastavit ručně, nejlepší nyní.

Nexus One byl první vlajkový smartphone Android Google. Smartphone, který byl vydán na začátku roku 2010, je nyní téměř zastaralý. I když jeho styl zůstává nestárnoucí (mnoho telefonních telefonů HTC přináší podobné návrhy), jeho vnitřní hardware není: omezená vnitřní paměť, špinavá dotyková obrazovka a špatná výdrž baterie vůbec neprošly zkouškou času. Je to zejména od vzniku chytrých telefonů, které fungují mnohem lépe a vydrží déle.

Existuje však mnoho lidí, kteří stále využívají Nexus One jako hlavní telefon. Tito lidé by s potěšením pochopili, že Google pro něj stále čerpá aktualizace OS. Nejnovější aktualizací je Android 2.3.6 GRK39F – bezpečnostní a zabezpečení a aktualizace vylepšení výkonu – která se válí v typu aktualizace OTA. Nyní můžete na to buď čekat, než se na vás okamžitě najdete, nebo jej můžete nastavit ručně pomocí našeho průvodce níže:

Krok 1: Stáhněte si Android 2.3.6 Gingebread (GRK39F). [Přímé stažení]

Krok 2: Přejmenujte data na aktualizaci.zip.

Krok 3: Propojte svůj Nexus One s počítačem a také přenos aktualizace.zip na kořen karty microSD vašeho telefonu, neměl by být uvnitř žádné složky.

Krok 4: Vypněte svůj Nexus One.

Krok 5: Udržujte tlačítko hlasitosti stisknuté tlačítko a zapněte telefon. Přejděte dolů na uzdravení a stiskněte tlačítko napájení/zámku.

Krok 6: Nyní byste měli vidět trojúhelník s vykřičníkem. Stiskněte tlačítko Power + Volume Up.

Krok 7: Zobrazí se nabídka. Vyberte SDCard: Update.zip. Obrazovka bude uvedena nastavena z SDCard Complete.

Krok 8: Nyní byste si měli vybrat systém restartu.

Pokud jste správně vyhověli krokům, váš Nexus One nyní zavede do Android 2.3.6 Perník (GRK39F). Chcete -li ověřit, zda aktualizace efektivně nainstalovala, přejděte na Nastavení> O telefonu a inspekci pod verzí Android a vyvinout číslo. Měli byste vidět Android 2.3.6 pod verzí Android a GRK39F pod vývojovým číslem.

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo se připojit k naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post