Přidat fotografii kontaktu do aplikace SMS Text Messages iPhone pomocí Chatpic [Twice Borreak Twakeak]

Chatpic je novým vylepšením vězení, které dává malou fotografii vašeho kontaktu vedle každé příchozí chat bubliny, jednoduchý mod, která poskytuje aplikaci pro zasílání zpráv trochu více osobnosti.

Vezme fotografii uloženou v aplikaci Kontakty a je kompatibilní s Photo Sync Facebook, což je nástroj v samotné aplikaci Facebook, která stáhne vaše fotografie PALS a odpovídá je kontaktům na vašem iPhone.

Aplikace nepřidá žádnou ikonu na domovskou obrazovku, ale můžete nakonfigurovat její možnosti z aplikace Nastavení iPhone.

V současné době není Chatpic kompatibilní s aplikacemi Cydia SMS třetích stran, jako jsou Bitesms nebo Irealsms. Pro ty z vás, kteří tyto aplikace používají často, je nepravděpodobné, že budete stejně používat chatpic.

Chcete -li jej nainstalovat, budete samozřejmě muset mít věznici iPhone nebo iPod Touch. Sledujte náš průvodce krok za krokem zveřejněným zde a útěk z vězení iPhone, iPad nebo iPod Touch s Redsn0W na iOS 4.2.1 nebo s Limera1n na iOS 4.1, pokud jste tak již neučinili.

Chatpic je k dispozici od Cydia v úložišti BigBoss za 0,99 $.

Nezapomeňte se podívat na naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a prozkoumejte další aplikace pro váš iPhone a iPad.

Můžete také chtít vyzkoušet:

„Pull to Refresh“ pro Mail App dorazí na iPhone [Twakeak útěk z vězení]

Přidejte Slider svazku k nyní přehrávání baru v přepínači aplikací / multitaskingové zásobníky na iOS 4.x [vylepšení útěku z vězení]

Folderenhancer Twakak vylepšuje složky iOS 4.x na iPhone a iPod Touch [App útěk z vězení]

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebookové fanpage, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google a Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post