Mají elektroniku v nevyžádané pošty nyní

na metodě do poštovní schránky, můžete očekávat účty, přání k narozeninám, možná katalog obchodu s potravinami nebo dva. [Steve] byl jako vy, když – nahoru, dokud se v nevyvstaném poštu objevil vložený počítač.

Mailer [ukázal se] z Arconic Company – nějaký druh publikace, která se snaží houpat představenstvo hlasovat jednu metodu nebo druhý. Nicméně mnohem více fascinující je hardware uvnitř. Gadget zahrnoval 3 “LCD displej v rámci složené lepenky, některých tlačítek, stejně jako mikro USB port. Poté, co gadget nechal kouř, když se [Steve] pokusil o to, další krok byl přirozeně provádět plné trhat.

Jednalo se o jednoduchý úkol určit čipy uvnitř, které stále měly své tovární označení, stejně jako [Steve] zjistil, že se zdálo, že se zdálo, že sdílet svůj styl s reklamním materiálem Audi od roku 2014. Je to spíše pozoruhodné, že taková inovace je pro to dostupná Druh masového mailoutu, i když [Steve] konstatuje, že je to spíše neuspořádaný krok, aby zveřejnil “požární riziko, které musí být speciálně recyklovány”.

To nám připomíná displej E-Paper Esquire Magazine z několika let zpět.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post