Anker’s SoundCore Pro+ Bluetooth reproduktor používá bláznivé množství basů za pouhých 54,99 $

Anker SoundCore Pro+ Bluetooth reproduktor se vylepšenými basy a senzační šum s vysokým rozlišením je v současné době nabízen na Amazonu s velmi přitažlivou použitou diskontní sazbou. Nabídka naznačuje, že se můžete chytit bezdrátového reproduktoru 90 $ za pouhých 54,99 $.

Pojďme se rychle a efektivní hluboký ponoření do reproduktoru Anker Soundcore Pro+ 25W a přesně uvidíte, co za své peníze získáte. Vysoká kvalita šumu je senzační díky 25-wattovému zvukovému výstupu dodávanému čtyřmi profesionálně vyladěnými motoristy a procesoru digitálního signálu, který zajišťuje, že každá „vrstva zvuku je bezchybně dodávána“. reklamní žargon stranou; Budete to moci klikat stejně jako maximální úroveň a také mít výjimečný čas poslouchat vybraný zvuk.

Je dodáván s Anker’s Bassup Innovation, která byla důkladně vytvořena tak, aby přidala novou hloubku zvukové scéně a zajistilo, aby byl výstupní basy hluboký i rezonanční, i když je provozován při nízkých hladinách. Anker také pracoval obtížně zajistit, aby baterie v tomto ubohém dítěti mohla poskytnout přesně stejný zážitek jako zbytek hardwaru. Zahrnuje prodlouženou dobu přehrávání, která vám musí nechat poslouchat vaši hudbu až 18 hodin na jediný poplatek.

Je to odolné proti stříkajícímu, aby bylo možné jej využívat v poměrně jakémkoli druhu prostoru nebo jakéhokoli typu atmosféry (prostě neponořte tuto bitskou krásu) a také má nekomplikované mechanismy připojení díky okamžitému párování s NFC i Bluetooth 4.2. Za pouhých 54,99 $ získáváte vysoce hodnocený reproduktor Bluetooth s těžkým zvukem, prodlouženou výdrží baterie a také jednoduchý zážitek, který vám umožní bez námahy propojit gadgety. Vypadá to jako dohoda!

Pokud jste na trhu s bezdrátovým reproduktorem pro basy, který naplní váš dům i srdce senzačním zvukem, může to být pro vás nejlepší nabídka. Tato nabídka nebude trvat věčně, takže pokud máte zájem, pak stojí za to skákat na přímý odkaz níže ideální nyní a také si vybrat to za pouhých 54,99 $, zatímco stále můžete.

KOUPIT: Anker SoundCore Pro+ 25W Bluetooth reproduktor se vylepšeným basy a také vysoce významným hlukem z Amazonu: 54,99 $ | Původní cena: 90 $

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhněte si odkazy IOS 14 Beta 1 IPSW a také nastavení na iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, plus, 6S, iPad, iPod [tutoriál]

iOS 14 beta 4 datum vydání ke stažení: Zde je kdy očekávat

Stáhnout: iOS 14 Beta 4 IPSW odkazy, iPados 14 Beta 4 vydáno

IOS 14 Beta 4 OTA Profil Data Stahování vydaných bez účtu Dev, zde je přesně to, jak to získat

Útěk z vězení iOS 13.6 Využití checkra1n, zde je přesně to, jak

Útěk z vězení iOS 13.5 na iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mnohem více využíváním UNC0ver 5.0.0 [tutoriál]

Stáhnout: iOS 13.6 Final IPSW odkazy, aktualizace OTA vydaná pro iPhone i iPad

Útěk z vězení iOS 13.5 Bez nebo bez počítače, tady je jak

Apple si užijte EKG App Hack: Povolit mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post