3 Nejlepší aplikace pro manga pro Android

AppManga existují po celá desetiletí a je to velká část japonské kultury. Asi před deseti lety se lidé po celém světě začali dostávat do rutiny čtení manga a v důsledku toho jsou k dispozici v jiných jazycích než japonští dnes. Proto je docela snadné dostat si ruce na jednu. Stále však není tak velký jako komiksy nebo romány. Proto je jejich dostupnost stále omezená mimo Japonsko. Nebojte se však, pokud se vám líbí čtení manga nebo přemýšlíte o tom, že se do nich dostanete, vaše chytré telefony mohou být skvělým místem, kde některé najít. Zde jsou 3 nejlepší manga aplikace pro Android, které musíte vyzkoušet.

POZNÁMKA: V případě, že jste v tomto novém, musíte vědět, že manga je čtena od ideálu doleva. Proto se doporučuje získat namísto pravidelné čtečky elektronických knih vyhrazenou aplikaci pro čtení Manga.

Manga Rock

Manga Rock, Not a Suterén International, je jedním z nejpopulárnějších čtenářů manga pro Android. Když jsem začal s manga, toto je aplikace, kterou jsem použil. Má mnohem více než milion stahování a tisíce titulů, které si můžete přečíst. nejlepší věc? Kolekce je pravidelně aktualizována novými kapitolami.

Manga Rock má tekutinu a krásné uživatelské rozhraní. Režim čtení je také minimální a snadno čitelný.

Musí si přečíst: Jak přeložit text z jakékoli aplikace na Android

Manga Rock má sekci individualizovaných návrhů, ve které doporučuje tituly, o kterých si myslíte, že byste si chtěli přečíst na základě vašich čtenářských návyků.

[GooglePlay url = “”]
Manga mistr

Manga Master je další úžasná aplikace s 20 000+ tituly na výběr. Aplikace je vytvořena krásně a hlavní obrazovka je rozdělena do různých kategorií pro snadnou navigaci. Nejoblíbenější tituly jsou zobrazeny nahoře. Pod tím uvidíte tituly z různých kategorií, jako je akce, dobrodružství, komedie, fantazie, hrůza atd.

Master manga má několik populárních zdrojů, jako je mangacat, mangalin atd. A všechny jsou bezplatné používat. Kolekce je často aktualizována a můžete také vidět některá videa související s tituly v aplikaci.

[GooglePlay url = “”]
Tachiyomi

Tachiyomi je aplikace pro čtení manga open-source a je to ta, kterou používám ke čtení manga. Zdrojový kód je k dispozici na GitHubu pro všechny a můžete jej použít k provedení změn, pokud chcete nebo můžete požádat vývojáře, aby přidali funkci.

Nenechte si ujít: 5 aplikací pro zdraví a fitness, aby se doma přizpůsobily bezplatné

Protože se jedná o projekt open-source, je aplikace k dispozici pro bezplatné a nemá žádnou formu reklam nebo nákupu v aplikaci. Ze všech aplikací uvedených v tomto seznamu má Tachiyomi krokové krásné uživatelské rozhraní a také rozhraní čtení.

Tachiyomi je můj oblíbený ze tří. Má obrovské úložiště, skvělé zdroje a spoustu možností přizpůsobení.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post