Hacking vnější port MIC na CAM

Sub-$ 100 CAM, která je tvořena na trhu 4K, AKASO EK7000 má několik funkcí normální pro rozsah: WiFi, 12mP Obrázky na 30 snímcích za sekundu, stejně jako jako. [Foxx d’Gamma] si přála přidat vnějšího mikrofonu do svého fotoaparátu, který nahradí vnitřní mikrofon, který představoval špatný šumu vyzvednutí, protože je pohřben v srdci kamery. [FOXX] strávil značné množství úsilí, které dostává krytu od sebe, pracovat opatrně, aby se zabránilo poškození kabelu stuhy displeje, který nelze odpojit. Stejně tak musel nabídnout s pokrývkami tlačítek, kdy byla situace otevřena.

[FOXX] DesaRed button Mic, stejně jako přidal dráty Jacku, stejně jako další potíže se samo o sobě: dostat ji znovu dohromady s portem Mic, který vypadá dobře. Musel se ujistit, že Jack promítal jen ideální množství z bydlení, aby se ujistil, že vnější mikrofon se může zapojit. Zkontrolujte obě videa pod přestávku.

Doporučili jsme řadu cenově dostupných camických hacků jen nedávno na hackaday: robustní dostupný fotoaparát, cenově dostupné 360 stupňové kamery, stejně jako full-spektrum kamery všichni přišli na mysl. Je to úrodné pole pro ne velké množství peněz!

Díky, [korozivní] pro špičku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hacking LCDHacking LCD

HD4478 je neuvěřitelně běžný LCD řadič. Lidé na Sorgonet dostali tento konkrétní zobrazení ze staré čtečky karet kreditní zprávy. Je snadné mluvit s těmito regulátory pomocí pouze paralelního kabelu. S