Samsung sdílí svůj příběh Galaxy S III Style [Video]

, aby ukázal světu, nebo možná jen právníky Apple, že firma poskytuje mnohem více než jen zařízení pro kopírování uhlíku pro chytré telefony, Samsung vydal spíše kreativní video Předvádět, co telefonuje, říká styl příběhu Galaxy S III.

Při prohlížení videa vyvolává něco jako Apple Vibe, Samsung využívá šanci vycházet z lidí za různými prvky svého nejnovějšího vlajkového telefonu Android, přičemž Galaxy S III je výsledkem obtížné práce mnohem více než několika hardware stejně jako návrháři softwarových aplikací. Video poskytuje hlas jen několika a také poskytuje vhled do toho, co se děje za zavřenými dveřmi Samsung, když Korán obrovský pracuje na uvedení nového telefonu na trh.

Přestože Apple prohlašuje, že telefony, které Samsung vytlačí, jsou jen knock-off iPhone, odstraní se, že v Samsungu probíhá nějaká extrémně skutečná práce, s návrhem hardwaru, zážitky z softwarových aplikací a emocionální zážitky v srdci toho, co Business opravdu doufá, že poskytne Galaxy S III Edge na již přetíženém trhu smartphonů.

Video nás zavede na cestu stylového procesu, počínaje příběhem, který Samsung vyskočil s mnohem více než několika obručemi, aby to vyzkoušel, a také učinilo sluchátko Galaxy Siii co nejčastěji, čímž udržovala toto hyperglaze v jádru jádru Všechno.

Samsung nás také vezme, abychom zpracovali i výrobu softwaru TouchWiz, se zjevením, že několik dopadů hluku operačního systému skutečně pocházelo z věcí, jako je pomerančová šťáva nalita do sklenice. Streamování mléka i jogurtu byly také používány, zjevně ve snaze učinit zvuk co nejpřirozenější. Zvláštní, možná fascinující zprávy bez ohledu na to!

Pětiminutové video stojí za pohled na jakýkoli typ ventilátoru smartphonu, i když bohužel budete vyžadovat splnění spolu s titulky, pokud nemluvíte korejsky. Existuje však dobrá hudba, která by vaše uši pobavila.

Společnost Samsung je v současné době uzamčena ještě jednou bitvou s Apple a jejím flotilou právníků, stejně jako podnikání je rozhodně nadšené, že ukazuje, že přichází s vlastními nápady na smartphony, než aby kopírovala soutěže.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Den v životě s Samsung Galaxy S III [VIDEO]

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post