Apple nabízí rekordní rozbití 10 milionů iPhone 6 a 6 plus za pouhé tři dny prodeje

Apple právě zveřejnil úvodní víkendové prodejní čísla pro iPhone 6 i pro iPhone 6 Plus a také nastavil Nový rekord, s prodáváním 10 milionů iPhone, které se prodávají společně.

IPhone 6 a iPhone 6 Plus se minulý pátek prodaly s významnými linkami mimo obchody Apple po celém světě. Se 4 miliony telefonů iPhone předobjednat pouze za pouhých 24 hodin, prostě nemůžeme navrhnout pravdu, že Apple se, když znovu znovu předpokládal.

Podle nových čísel zveřejněných pro otevírací prodejní víkend nabídla Apple 10 milionů iPhone 6 a iPhone 6 Plus jednotky za pouhé tři dny po spuštění, ale právě zde přichází ten nejzajímavější bit: tato čísla jsou pro země, ve kterých Sluchátko je nabízeno při spuštění a nezahrnuje Čínu. Porovnejte to s loňským rokem, kdy Apple představil iPhone 5s a iPhone 5c, Apple zpracoval v úvodním prodejním víkendu na hodinách 9 milionů jednotek, stejně jako Čína. Nyní si představte, co se na těchto prodejních číslech stane, když se Čína – jeden z největších trhu s iPhone Apple – dostane do seznamu.

Společnost Apple® dnes odhalila, že nabízí více než 10 milionů nových modelů iPhone® 6 a iPhone 6 Plus, nový záznam, jen tři dny po představení 19. září. V USA jsou nabízeny iPhone 6 a iPhone 6 Plus, nabízeny, jsou nabízeny. Austrálie, Kanada, Francie, Německo, Hongkong, Japonsko, Portoriko, Singapur a Velká Británie a také budou nabízeny v mnohem více než 20 dalších zemích 26. září. Nové telefony iPhone budou nabízeny v 115 zemích. Konec roku.

Pokud porovnáme iPhone 6 a iPhone 6 Plus s jakýmkoli typem jiného iPhone, který byl před ním, kdy byl vydán, pak se odstraní, že Apple se zaměřuje na spotřebitele, kteří chtějí při získávání smartphonu mnohem více možností. S vydáním iPhone 6 Plus se Apple manipuloval s tím, aby zasáhl trh jednotlivců, kteří touží po větší obrazovce na zařízení, stejně jako s 4,7palcovou obrazovkou iPhone 6, firma se stále kopá na trh pro Smartphony, ve kterých jednotlivci chtějí upřesnění, a také produkt pro denní využívání bez technologického nepořádku.

Jsme si jisti, že to není konec iPhone 6 nebo 6 Plus, a také uslyšíme mnohem více o tom, jak přesně to funguje na trhu v nadcházejících dnech, takže zůstaňte naladěni!

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post