Amazon Fire Tablet 7 je dnes 10 $, perfektní tablet pro všechny

na oslavu oznámení zbrusu nové tablety Amazon Fire 7, online monstrum diskontuje hardware 7. generace na neuvěřitelně nízkou úroveň. Pro to, co bude pravděpodobně omezeným časovým obdobím, mohou spotřebitelé nyní vyzvednout 7palcový performant tablet za pouhých 39,99 $.

Spotřebitelé, kteří se rozhodli nahlédnout pod obálky světa tabletů, budou již vážně zvážit přijetí technologie tabletu Amazonu. Pochází nejen z globálního podnikání, ale pochází ze společnosti, která se v posledních několika letech upevnila jako společnost solidního a renomovaného hardwaru. Navíc, pokud je váš domov již posetý hardwarem Echo, pak je ekosystém již na místě a zavedení tablety Amazon Fire do tohoto zásobníku je neomylný. Tato dohoda pouze upevňuje tyto myšlenkové procesy a do značné míry znemožňuje říci ne.

Tato konkrétní dohoda je pro 16 GB verzi extrémně populárního tabletu Amazonu s tím, co společnost nazývá „speciální nabídky“. Dodává se s nádherným 7palcovým IPS displejem, který je v podstatě tam, kde dochází k celému sledování a interakci zařízení.

Má také interní baterii schopnou udržovat tablet běh přibližně 8 hodin. Pod kapotou je čtyřjádrový procesor 1,3 GHz s doprovodným 1 GB RAM, který udržuje vše, co je pěkně tiká.

Pokud 8 GB prostě nestačí, což pro některé lidi nebude, pak může být ve skutečnosti rozšířena až na 256 GB pomocí samostatné paměťové karty.

Kamery na hardwaru nejsou přesně rozbité země, ale jsou určitě vhodné pro účely s řešením VGA na přední straně a 2-megapixelovou zadní kamerou. Hardware provozuje derivát Amazon’s Fire OS Android a umožňuje přístup k milionům aplikací, her, filmů a televizních pořadů, aniž by do obrázku musel představit jakýkoli další hardware.

Tento hardware rozhodně nebude konkurovat podobnému podobnému s něčím jako Apple iPad Pro, ale rozhodně nabízí neuvěřitelnou hodnotu za peníze za tuto směšně nízkou cenu.

Popadněte jej hned teď z přímého odkazu na produkt níže, než se cena zvýší a skočí zpět na svou původní cenu.

Koupit: Amazon Fire 7 Tablet, 16 GB, Black From Amazon: 39,99 $ | Původní cena: 50 $

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stáhněte si iOS 12.2 konečné odkazy na IPSW a aktualizaci OTA pro iPhone a iPad

Stáhnout: iOS 12.3 Beta 1 odkazy na IPSW, aktualizace OTA

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Aktualizace útěku z vězení poskytnutá společností UNC0ver Lead Developer

Stav útěku z vězení iOS 12.2: Zde je to, co potřebujete vědět

Útěk z vězení iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 s UNC0Ver a nainstalovat Cydia, tady je, jak [tutoriál]

Jak snížit iOS 12.2 na iOS 12.1.4 na iPhone nebo iPad

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post