Stáhněte si iTunes 9.0.2 pro Windows a Mac

iTunes 9.0.2 je venku! Apple oznámil dostupnost iTunes 9.0.2 pro Windows i Mac. Nejvýznamnější změnou, kterou iTunes 9.0.2 přináší, je přidaná podpora nového softwaru Apple TV verze 3.0. Další změny zahrnují nový nový vzhled jak softwaru iTunes, tak i pro výběr jednotlivých umělců, žánrů, televizních pořadů a podcastů při synchronizaci a různé další opravy chyb.

Oficiální protokol změny verze 9.0.2 je následující:

Co je nového v iTunes 9.0.2

Vylepšený vzhled a pocit, včetně nového prohlížeče sloupců pro snadné procházení vašich umělců nebo alb, filmů, televizních pořadů a dalších.

Obchod iTunes má zcela nový vzhled s vylepšenou navigací pro rychlý a snadný průzkum.

ITUNES LP a ITUNES Extras vytvářejí odlišné zážitky, které obsahují exkluzivní rozhovory, videa, fotografie a mnoho další – dostupné s vybranými nákupy alba a filmů v obchodě iTunes.

Sdílení domů vám pomůže spravovat sbírku iTunes vaší rodiny mezi počítači ve vašem domě. iTunes může automaticky přenášet nové nákupy, nebo si můžete vybrat pouze požadované položky.

Genius mixy jsou pro vás vytvářeny iTunes a hrají písně z vaší knihovny, které spolu jdou skvěle.

IPOD a iPhone Synnging nyní umožňuje zorganizovat domácí obrazovky iPhone a iPod Touch přímo v iTunes. Synnging je nyní také mnohem flexibilnější, což vám umožňuje synchronizovat jednotlivé umělce, žánry nebo televizní show a podcast epizody.

Položky iTunes U jsou nyní uspořádány do své vlastní sekce ve vaší knihovně iTunes.

Synchronizace s iPod Nano (5. generace), iPod Classic (Fall 2009) a iPod Touch (Fall 2009).

iTunes 9 také zahrnuje řada dalších vylepšení, jako je kódování a přehrávání HE-AAC, mnohem větší flexibilita s pravidly inteligentních seznamů, jednodušší organizace vašich mediálních souborů uvnitř složky iTunes Media a další.

Poznámka pro vězení: Ti z vás, kteří používají JailBroken iPhone a IPod Touch, mohou bezpečně upgradovat na iTunes 9.0.2, aniž by se museli obávat cihel vašeho iPhone.

Můžete mě sledovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebooku Fanpage, abyste se informovali o všech posledních vydáních softwaru pro iPhone.

iTunes 9.0.2 si můžete stáhnout pro Windows i Mac OS X z aktualizace softwaru Apple nebo přímo z níže uvedeného odkazu:

Stáhněte si iTunes 9.0.2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post