8 nejlepších aplikací hlasového překladu pro Android v roce 2019

inovace rozpoznávání hlasových a řečí v posledních několika letech pokročila o značnou marži. Vidíme mnohem více a mnohem více podnikových investic do zlepšení současných požadavků na rozpoznávání hlasu. To je také fantastická zpráva pro jednotlivce chytrých telefonů, protože nyní máme přístup k řadě překladatelů hlasových. Právě zde je několik nejlepších aplikací pro hlasový překladatel pro Android, které vám pomohou přirovnat cizí jazyk do vašeho rodného jazyka na cestách.

Tyto aplikace překladatele hlasového překladu by vám pomohly přirovnat řeč k textu nebo dokonce řeči k řeči s okamžitými výsledky. Takže bez ještě více ADO, podívejme se na nejlepší aplikace pro hlasové překlady dostupné pro zařízení Android.

Nejlepší aplikace překladatele hlasového překladu na Androidu

Google Překladač

Výkonná překladatelská aplikace společnosti Google je rychle jednou z nejuznávanějších aplikací pro překlad. Aplikace má jednoduché individuální rozhraní. Proto ji mohou všichni využít i bez velkého pochopení chytrých telefonů.

Samozřejmě má funkci překladu hlasu a můžete také přepínat v režimu konverzace, který poskytuje překlad v reálném čase. Google Equate také podporuje překlad s fotoaparátem, rukopisem a máte možnost napsat překlad.

Language Packs si můžete stáhnout pro jazyky, které využíváte nejvíce, protože to umožňuje offline překlad. Aplikace obsahuje sekci Frasebook, která vám umožní uložit mnoho využitých transakcí pro jednoduchý přístup.

Podívejte se: 10 návrhů a triků Google Equate

[GooglePlay url = ””]
Microsoft překladatel

Microsoft je zcela bezplatný překladač hlasu zahrnuje fantastické individuální rozhraní a umožňuje jednotlivcům vyrovnat text a řeč. Podporuje více než 60 jazyků, proto můžete aplikaci využít téměř ve všech zemích. Rozpoznání hlasu aplikací je stejně fantastické jako to, co byste dostali s aplikací Google.

Microsoft Translator také obsahuje funkci překladu kamery. To vám umožní nasměrovat kameru na text, aby ji vyrovnal. Aplikace má dokonce skvělý režim rozdělené obrazovky pro dva lidi, aby měli dvojjazyčnou konverzaci, protože aplikace odpovídá řeči v reálném čase.

[GooglePlay url = ””]
překládám

ITRANSLATE je překladatelská aplikace nabitá funkce. Umožňuje jednotlivcům přirovnávat konverzace, texty a dokonce i fotografie. Režim konverzace umožňuje dvěma lidem konverzaci s překladem jazyka v reálném čase. Aplikace také umožňuje vytvořit si vlastní „frazebook“ pro uložení a uspořádání slov a frází pro budoucí odkaz.

V aplikaci je dokonce slovník pro všechny banda jazyků. Ještě důležitější je, že všechny tyto funkce jsou k dispozici zdarma.

[GooglePlay url = ””]
Sayhi Translate

Sayhi rovná podporuje více než 90 jazyků a dialektů pro překlad. Čisté uživatelské rozhraní je snadno navigováno a máte také na výběr přepínat mezi mužským a ženským hlasem pro výstup řeči. Rychlost hlasu můžete také upravit podle svých preferencí.

Sayhi Equate vám umožní rychle přidat do vaší schránky rovná slova nebo věty ke sdílení v jiných aplikacích. Stejně jako několik dalších aplikací v seznamu existuje režim konverzace v reálném čase. Chcete -li použít aplikaci, vaše zařízení by mělo být propojeno s internetem.

[GooglePlay url = ””]
Překladatel jazyka, výslovnost a konverzace

Tato aplikace hlasového překladu má více než půl milionu stahování v obchodě Google Play. Je vybaven překladem textu i překladu hlasu. Aplikace podporuje více než 60 různých jazyků pro překlad.

Na kartu Historie můžete přistupovat k prohlédnutí všech překladů, které jste provedli prostřednictvím aplikace. Pokud často objevíte své vlastní slovo o větu, můžete jej přidat jako preferovaný přístup k rychlému přístupu k překladu v případě potřeby. Neexistují žádné další elegantní funkce, jak můžete objevit v některých jiných aplikacích překladu hlasového překladu na seznamu. Aplikace však zahrnuje všechny základy aplikace hlasového překladatele.

[GooglePlay url = ””]
Tringlingo Voice Překladatel

Tringlingo je aplikace zaměřená na cestovatele a má důvěryhodnost, že je jednou z nejlepších aplikací překladatele pro Android. Nabízí spíše mnohem akademičtější zkušenost než jen vyrovnávat slova. Zahrnuje okamžitý překladatel hlasu, který může vyrovnat řeč v 19 jazycích. Aplikace také poskytuje přístup k lekcím zvuku.

Vestavěné kartičky by vám pomohly objevit nová slova a fráze, a proto vám nakonec pomohou objevit nový jazyk. Přesto, i když se nechcete objevit nový jazyk, funkce překladatele hlasového překladu funguje tak, jak můžete očekávat.

[GooglePlay url = ””]
Překladatel pro

Zde je další fantastická aplikace hlasového překladu, která pokrývá všechny základy. Translator Pro podporuje vstup hlasového vstupu a textu. Podporuje více než 60 a více jazyků, proto byste mohli aplikaci využít k tomu, aby se vyrovnal téměř jakýkoli jazyk.

Aplikace je totanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post